Informatie kaartverkoop Willem II-uit

Bron: www.ajaxlife.nl

Vorige keer was het best leuk in het Tilburgse vaak.© De Brouwer

Het zijn drukke tijden voor de uitsupporters. De wedstrijden volgen elkaar in rap tempo op en zo'n beetje ieder weekeinde mag de portemonnee worden getrokken omdat er weer een kaartverkoop start. Ook komende zaterdag is het raak.

Dit keer kan een kaartje worden veiliggesteld voor het bezoek aan Willem II. We hebben het uitje naar Tilburg een jaartje moeten overslaan, maar de Tricolores zijn weer gepromoveerd. Het uitvak werd in de tussentijd wel verkleind. Er zijn nog maar zeshonderd kaarten beschikbaar.

De uitfans met voorrang krijgen een week de tijd om een kaartje te kopen. Daarna is de rest aan de beurt. De prijs bedraagt 33,76 euro en er is sprake van een verplichte buscombi vanaf de Amsterdam Arena. Dat klinkt een beetje overdreven, maar het is helaas niet anders.

Fans die in de buurt wonen, kunnen gebruikmaken van de SVA-bussen die vanaf verschillende plekken gaan rijden. Daar komen we binnenkort zeker en vast op terug. Willem II - Ajax staat trouwens in de agenda voor zondag 22 februari en de aftrap is ouderwets om 14.30 uur.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=16941

Gegevens