Jong Ajax weer gelijk, rood Sporkslede

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax begon in Brabant net als tegen Roda voortvarend. Via Acolatse, Hendriks en Owusu was het binnen twintig minuten drie keer raak, waarbij vooral de goals van Acolatse en Owusu om in te lijsten waren. RKC deed snel iets terug via Jungschlager, waardoor het toch weer spannend werd. Een treffer na een half uur van Menig leek echter aan die spanning een einde te maken, maar niets bleek minder waar.

Seedorf maakte vlak voor rust de 2-4 en na een harde tackle moest Jong Ajax ook nog eens met tien man verder. Sporkslede werd van het veld gestuurd, coach Ulderink greep na rust in door Lartey Sanniez te brengen voor Muric. Lang leek het goed te gaan, maar een kwartier voor tijd werd het toch billen knijpen door een goal van Van Zeelst. Onana leek de held te worden met enkele knappe reddingen, maar opnieuw van Zeelst zorgde in de slotminuut van vijf minuten extra tijd voor een puntendeling.   

Scoreverloop:8' Acolatse 0-1 18' Hendriks 0-222' Owusu 0-324' Jungschlager 1-331' Menig 1-437' Seedorf 2-478' Van Zeelst 3-490+3 Van Zeelst 4-4

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/hoofdnieuws/85899/live-20-00-uur-rkc-jong-ajax-0-0-.html