Perez: “Het zal moeilijk worden voor Andersen en Serero”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Het middenveld van Ajax werd in de winter al versterkt met Daley Sinkgraven en Nemanja Gudelj zal in de zomer hoogstwaarschijnlijk de volgende speler zijn die het middenveld van Ajax komt versterken. Dit zal volgens ex-Ajacied Kenneth Perez ten koste gaan van enkele andere middenvelders.

Doorselecteren heet dat in voetbaljargon. Ajax zou dan de beschikking hebben over nog zeven andere middenvelders namelijk; Davy Klaassen, Thulani Serero, Riechedly Bazoer, Lucas Andersen, Jaïro Riedewald, Abdelhak Nouri en Donny van de Beek. Volgens Perez is dit te veel van het goede en zullen er spelers moeten vertrekken, zo zegt hij in het Algemeen Dagblad. “Dat Frank de Boer zegt: wie niet goed is, moet weg. In die zin heb je dus wel veel middenvelders nodig. Voor Serero zal het moeilijk worden en voor Andersen ook. Die hebben al veel kansen gekregen. En Bazoer kan nog geen 34 wedstrijden spelen. En Van de Beek en Nouri al helemaal niet.” Klaassen zal zeker spelen en Gudelj en Sinkgraven zijn ook niet voor de bank gehaald. Het zou daarom kunnen zijn dat de analist van FoxSports het gelijk aan zijn zijde heeft.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/04/08/perez-het-zal-moeilijk-worden-voor-andersen-en-serero/