Ajax A2 naar middenmoot na zeperd

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax A2 heeft dinsdag geen goede zaken gedaan in de competitie. De Amsterdammers konden bij winst aansluiten met de top van de ranglijst. De A2, met veel spelers uit de B-jeugd, verloor echter met 1-0 op bezoek bij PEC Zwolle en zakt daardoor af naar de middenmoot. 

Samenvatting:Ajax begon aardig aan de wedstrijd en kreeg dan ook snel een grote kans via Pelle Clement. De Ajacied werd echter omver gelopen door een Zwolle-speler, die daarvoor een gele prent te zien kreeg. Ook James Efmorfidis kreeg een goede mogelijkheid om zijn ploeg op voorsprong te zetten, maar zijn inzet werd gekeerd door de PEC-goalie.

Aan de andere kant vloog de bal er wel in, toen Mito Witteveen de 1-0 binnenschoot. Na rust probeerde Gery Vink zijn ploeg nieuwe energie te geven, door een aanvallende wissel te implementeren: Martijn Kaars erin voor Zian Flemming. Ajax bleef vervolgens druk zetten, maar in echte kansen resulteerde het niet, waardoor de Amsterdammers met 1-0 onderuit gingen. Scoreverloop:15. Witteveen 1-0

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/87801/ajax-a2-naar-middenmoot-na-zeperd

Gegevens

Onderwerpen: A2, Aanvallen, Copa Amsterdam
Trainers: Gery Vink