'Ik loop niet weg voor de aanvoerdersband'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Davy Klaassen ziet het aanvoerderschap bij Ajax wel zitten. De middenvelder, die het afgelopen jaar rugnummer tien toebedeeld kreeg en zeer sporadisch de band al droeg, laat in gesprek met NOS weten dat hij niet weg zal lopen voor zijn verantwoordelijkheid, mocht trainer Frank de Boer in hem de ideale captain zien.

Klaassen herstelt momenteel van een buikwandblessure, maar het gaat de goede kant met hem op. 'Ik ben weer bijna hersteld, dat betekent dat ik in ieder geval fit aan het nieuwe seizoen kan beginnen.' Voor dat nieuwe seizoen heeft Ajax al één versterking binnen, namelijk Nemanja Gudelj. Volgens Klaassen kan de Servíër van waarde zijn voor Ajax. 'Gudelj is een speler die altijd iets kan brengen. Hij heeft power en drive en kan goed voetballen. Het is moeilijk om het over Van der Vaart te hebben, dat zijn nog geruchten', vertelt hij over de man uit Heemskerk, die nu vrijwel zeker niet naar Ajax lijkt te komen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/88207/ik-loop-niet-weg-voor-de-aanvoerdersband

Gegevens