[Gerucht] Sigthorsson krijgt rondleiding bij Nantes

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Volgens Franse twitteraars zou Kolbeinn Sigthorsson gisteren gesignaleerd zijn in Frankrijk. De IJslander zou daar een rondleiding hebben gehad van het bestuur van FC Nantes.

Hoewel voorlopig slechts een gerucht lijkt het een en het ander te corresponderen met de andere transferberichten rond Ajax. In de grote legpuzzel van deze transferzomer was het immers de bedoeling dat Ajax pas een nieuwe spits (Kadlec?) zou halen als er een andere spits verkocht zou worden. Nu alles er op wijst dat Ajax erg concreet is met Kadlec impliceert dat ook dat Sigthorsson op het punt staat Amsterdam te verlaten. Volgens dezelfde berichten uit Frankrijk zouden ook vier Premier League clubs dingen naar de diensten van de blonde aanvaller. De transfersom zou nog een punt van debat zijn waarbij Nantes naar verluid 2,5 zou hebben geboden en Ajax 3,5 zou vragen. Een niet onoverbrugbaar verschil om toch tot een akkoord te komen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/06/22/gerucht-sigthorsson-krijgt-rondleiding-bij-nantes/

Gegevens