Van Hanegem hekelt titelkansen Ajax en maniertjes El Ghazi

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Willem van Hanegem, de legende van de legendarische club Feyenoord uit het legendarische Rotterdam, geeft nu niet alleen zijn mening over Ajax in zijn wekelijkse column op maandag. Zelfs in het weekend raakt hij niet uitgepraat over Ajax en de spelers en titelkansen van zijn obsessie.

“Die El Ghazi heeft wel iets natuurlijk, al zie ik ook maniertjes die alleen passen bij iemand die er veertig inschiet in de Primera División”, zegt De Kromme in het Algemeen Dagblad. Van Hanegem blijft het wel gek vinden dat Tete en Riedewald bij Oranje zaten. “Dat was het toch ook? Riedewald maakte zijn debuut als vervanger van de ex-Feyenoorder Bruno Martins Indi die nadrukkelijk faalde tijdens Nederland – IJsland (0-1) en toen de rode kaart ontving. Feyenoords TD Martin van Geel vindt de derde plek het hoogste haalbare voor zijn club. Van Hanegem: “Wie neem je dan in de maling? De lat zo laag leggen, dat is iets voor kleine clubs en kleine mensen. Het past niet bij Feyenoord”, besluit de Rotterdammert over de club die voor het laatst kampioen werd in het vorige millennium.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2015/09/12/van-hanegem-hekelt-titelkansen-ajax-en-maniertjes-el-ghazi/