Andersen: ‘De Boer is tevreden maar mijn rendement moet omhoog’

Bron: ajaxfanzone.nl

Lucas Andersen kreeg vorig seizoen de nodige kansen van Frank de Boer in de Eredivisie, maar toonde niet aan de ploeg echt sterker te maken. Daarom stemde De Boer afgelopen zomer in met een tijdelijk vertrek van de Deen naar Willem II. Daar probeert hij zichzelf nu te hervinden.

Andersen vond het jammer dat hij niet bij Ajax kon blijven. “Het was best een teleurstelling dat ik bij Ajax moest vertrekken”, zo verteld hij in een interview met het Algemeen Dagblad. “Mijn rendement moest omhoog. Ik moest meer scoren en vaker een assist geven. Ik moet bepalend zijn voor het team”, aldus Andersen, die aangeeft dat de begeleiding vanuit Ajax verder verwaarloosbaar is.

Het contact met Ajax is niet zo intensief als de club doet voorkomen naar de buitenwacht. Er is voornamelijk telefonisch contact met de Deen, die het liefst in de Primera División zou willen spelen. “Met mijn familie ging ik jaarlijks in de buurt van Málaga op vakantie. Het is een geweldig land, ik pas er wel.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/11/28/andersen-de-boer-is-tevreden-maar-mijn-rendement-moet-omhoog/

Gegevens

Spelers: Frank de Boer
Onderwerpen: Eredivisie, Transfers
Tags: Nieuws