“Wil nu eens een reeks wedstrijden spelen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Mike van der Hoorn heeft genoten van de wedstrijd tegen Feyenoord. Vanwege de blessure van Kenny Tete schoof Joël Veltman naar de rechtsbackpositie, waardoor Van der Hoorn als centrale verdediger kon acteren. “Ik wil nu eens een reeks wedstrijden spelen”, vertelt hij aan De Telegraaf.

De verdediger speelde de gehele negentig minuten. “Voor dit soort wedstrijden ben ik profvoetballer geworden.” Doordat Veltman een goede indruk achterliet, stijgt de kans dat Van der Hoorn in de basis blijft staan als centrale verdediger. “Joël had de twee linksbuitens in zijn zak, dus deed het fantastisch.”

Van der Hoorn beleefde de meeste wedstrijden vanaf de bank, maar mocht ondanks dat niet vertrekken. Nu hij dankzij de blessure van Tete minuten kan maken, zit hij iets beter in zijn vel. “Die beslissing van Ajax wordt op deze manier wel makkelijker te accepteren.”

Ajax kwam in de ArenA in de 13e minuut op achterstand. Ondanks dat hield Van der Hoorn vertrouwen in een goede afloop. “Mede door het afscheid van Johnny Heitinga voelde iedereen dat dit onze dag was.”

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/van-der-hoorn-wil-een-reeks-wedstrijden-spelen/