Dankbare Klaassen: “Behandeling op voorspraak van Johan”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Davy Klaassen heeft ook de laatste eer bewezen aan de overleden Johan Cruijff (68). De Ajax-aanvoerder ontmoette de grootmeester twee keer.

”Cruijff is de grootste speler geweest die we hebben gehad in Nederland en hij heeft enorm veel voor het voetbal betekend. Ook mondiaal. Daarnaast was het een ontzettend aardige man. Ik heb hem twee keer mogen ontmoeten”, schrijft hij op zijn blog voor Ajax.nl. ”De eerste keer was bij de Copa Amsterdam, waar hij de prijsuitreiking deed. Toen heb ik hem niet echt gesproken, misschien heel kort. Dat was de tweede keer wel anders. Ik was toen achttien of negentien. Op voorspraak van Johan ging ik naar Barcelona om me daar te laten behandelen aan een blessure”, gaat de nu 23-jarige Klaassen verder. “Hij is toen mee geweest naar de kliniek en we hebben daarna nog ergens wat gegeten. We hebben toen over het spelletje en over Ajax gesproken. Heel bijzonder. Dan merk je hoe ontzettend veel verstand van voetbal hij had.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/03/29/dankbare-klaassen-op-voorspraak-van-johan-behandelen/

Gegevens

Tags: Interviews
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff