Schrijvers: ‘Technische staf moet waken voor haantjesgedrag’

Bron: ajaxfanzone.nl

Oud-doelman Piet Schrijvers is er nog niet zo zeker van dat Ajax dit seizoen de landstitel grijpt in de Eredivisie. De ‘Beer van de Meer’ laat tegenover Ajaxshowtime weten dat men bij Ajax moet waken voor enkele valkuilen die dit seizoen al vaker aan het licht zijn gekomen.

‘Het spel is natuurlijk niet altijd even sprankelend wat Ajax laat zien. Frank de Boer  kan wel zeggen dat het zus en zo moet, maar als het ene oor ingaat en het andere weer uitwaait, dan heb je een probleem. Er lopen het hele seizoen al een paar spelers te slapen op cruciale momenten of ze gaan voor eigen succes. Bij de jonge jongens weet je het nooit. De ene dag hebben ze alles en de andere dag hebben ze niks maar het is vooral belangrijk dat ze geen haantjesgedrag vertonen want dan kunnen ze de deksel alsnog op de neus krijgen. Als ze dat in de laatste wedstrijden weten te beheersen kan er weinig meer fout gaan’.

Bron: Ajaxshowtime

Likes(81)Dislikes(2)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/03/31/schrijvers-technische-staf-moet-waken-voor-haantjesgedrag/

Gegevens

Spelers: Piet Schrijvers
Onderwerpen: De Meer, Eredivisie, Kampioen
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax
Trainers: Frank de Boer