Jong Ajax speelt gelijk in laatste uitduel van het seizoen

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax heeft vrijdagavond met 1-1 gelijkgespeeld in en tegen Volendam. Abdelhak Nouri bracht het team van Andries Ulderink en Jaap Stam nog wel op voorsprong maar uiteindelijk scoorde Volendam toch nog de gelijkmaker aan De Dijk. De ploeg van trainers Andries Ulderink en Jaap Stam stapte voor de laatste keer met elkaar de bus in voor een uitwedstrijd in het seizoen 2015/2016. Een seizoen met ups en downs. In eigen huis had Jong Ajax FC Volendam met 2-0 weten te verslaan, maar dat lukte dit keer niet.

Beide trainers hadden een hogere ranking verwacht op de ranglijst. ‘Voor het seizoen hadden we als doelstelling rond de vijfde/zesde plaats te eindigen. Dat lukt net niet, omdat er een paar wedstrijden zijn geweest waarin we niet brachten wat had gekund. Dan wordt het geen zesde plek, het zij zo’, eindigt Ulderink berustend. Volgende week sluit Jong Ajax het seizoen af met een wedstrijd tegen FC Den Bosch.

Opstelling Jong Ajax: Onana, Owusu, Van Bruggen, Lartey Sanniez, Dankerlui; El Mahdioui, Van de Beek, Nouri; Cerny, Zivkovic, Fischer.

Bron: Ajax.nl

Likes(36)Dislikes(6)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/04/22/jong-ajax-speelt-gelijk-in-laatste-uitduel-van-het-seizoen/