Bild: 'Schalke wil Huntelaar laten gaan'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Klaas-Jan Huntelaar mag vertrekken bij Schalke 04 als hij daar zelf voor open staat. Dat is in ieder geval wat Bild schrijft in een groot artikel op vrijdagmorgen. De spits wordt met Ajax in verband gebracht, maar heeft nog geen duidelijkheid over zijn toekomst in Duitsland.

Volgens de krant speelt Schalke met de gedachte om Huntelaar te laten gaan, zodat Franco Di Santo een kans kan krijgen als eerste spits. De nieuwe trainer van de club, Markus Weinzierl, zou dit al besproken hebben met technisch directeur Christian Heidel bij een bijeenkomst in Marbella. 

Huntelaar zou zelfs zijn laatste wedstrijd voor Schalke al gespeeld kunnen hebben, mocht Ajax doorpakken. De Amsterdammers zien in de aanvaller de ideale versterking in de punt van de aanval. Is het niet als concurrent van Arek Milik, dan wel als vervanger van, aangezien de Pool met veel Europese clubs in verband wordt gebracht.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/97059/bild-schalke-wil-huntelaar-laten-gaan