Sowieso geen Milik bij heenduel in CL-voorronde

Bron: www.ajaxlife.nl

Ligt er deze zomer nog wel een Ajaxshirt klaar voor Milik? © Pro Shots

Ajax zet de jacht op een Europese groepsfase in zonder Arek Milik. De spits bereikte met Polen de kwartfinales van het EK en krijgt drie weken vakantie. Milik meldt zich kort voor de start van de Europese campagne en is sowieso niet fit genoeg om aan de aftrap te verschijnen.

Ajax en Milik hebben afgesproken dat er drie weken vakantie gevierd mag worden. Daarna meldt de aanvaller zich weer, al kan het natuurlijk zomaar zijn dat het tot een transfer komt. Het zou ook kunnen dat de nummer negen zijn laatste wedstrijd voor Ajax al heeft gespeeld.

“Het is natuurlijk niet ideaal voor ons, maar Arek heeft echt drie weken vakantie nodig,” aldus Peter Bosz tijdens zijn persgesprek in Oostenrijk. “De vrijdag voor de eerste wedstrijd sluit Arek aan. Dat is te kort om van waarde te kunnen zijn.”

Daarmee wordt de invulling van de spitspositie een zorg voor de nieuwe trainer. Door de komst van Klaas-Jan Huntelaar kan een streep, niemand weet hoe fit Mateo Cassierra is en een andere nieuwe spits kan wel op de radar staan, maar wordt ook niet direct gepresenteerd in Amsterdam.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=19996