[Update] Milik wordt maandag gepresenteerd

Bron: www.ajaxshowtime.com

Arek Milik is nu echt bijna van Napoli. De Pool is met zijn zaakwaarnemer David Pantak onderweg naar Italië om aldaar zijn medische keuring te ondergaan. Dat meldt Pantak zelf via Twitter.

Volgens La Gazzetta dello Sport wordt Milik donderdagmiddag verwacht in Villa Stuart (particulier ziekenhuis, red.) in Rome, waar hij zijn medische keuring zal ondergaan. Na deze testen zal hij een bezoek brengen aan Dimaro, waar de selectie van Napoli op dit moment op trainingskamp is. De verwachting is zelfs dat voorzitter Aurelio De Laurentiis daarna de transfer snel zal aankondigen.

Verder is het de bedoeling dat Milik aanstaande maandag, tijdens de vriendschappelijke wedstrijd tegen Olympique Nice in het eigen San Paolo, wordt gepresenteerd voor het Napolitaanse publiek. In Italië duikt nog altijd een transfersom van 25 miljoen exclusief bonussen op, terwijl men in de Nederlandse media spreekt over een bedrag van 34 miljoen euro inclusief bonussen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/97996/update-milik-wordt-maandag-gepresenteerd