Kemper: “Lekker om meteen te scoren”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

© Proshots

Boy Kemper verruilde afgelopen zomer FC Volendam voor Ajax A1. Zaterdag maakte hij tegen sc Heerenveen zijn eerste doelpunt in het Ajax-shirt: “Het is lekker om bij je nieuwe club, gelijk in het begin van het seizoen een doelpunt te maken’’, blikte Kemper terug”, aldus de verdediger op Ajax.nl.

Toch was hij kritisch over de wedstrijd: “Na mijn openingstreffer zag je dat we qua niveau een beetje wegzakten. Dit gebeurde ook na onze tweede treffer van de middag. Uiteindelijk was het goed dat we er nog 3-0 van maakten. Wanneer Heerenveen op 2-1 was gekomen, hadden we nog op moeten passen. Het is goed dat je met 3-0 wint van Heerenveen O19. Maar het was geen beste wedstrijd van onze kant.”

Ondanks dat Kemper een verdediger is, denkt hij dat we meer goals van hem kunnen verwachten: “Afgelopen seizoen bij FC Volendam was ik topscorer van het team. Ik maakte als verdediger elf doelpunten, dus ik ben het gewend. Het scoren komt mede doordat ik veel inschuif naar het middenveld, dat is een van mijn sterke punten. En vorig jaar bij Volendam ging ik met corners veel mee naar voren en nam ik de penalty’s voor ons team.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/keeper-lekker-om-bij-nieuwe-club-meteen-te-scoren/