Sneijder: “Zou terug kunnen gaan naar Ajax”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

© Proshots

Wesley Sneijder sluit een terugkeer naar Ajax nog niet uit. De middenvelder laat in gesprek met GalatasarayTV weten nog altijd warme gevoelens te hebben voor de club die hem opleidde. “Op zich zou ik terug kunnen gaan naar Ajax, want dat is de club die mij heeft opgeleid. Natuurlijk heb ik ook nog speciale gevoelens bij Amsterdam.”

“Maar ik denk daar op dit moment nog niet aan, want ook Galatasaray heeft een plekje in mijn hart en dat zeg ik niet alleen omdat ik nu toevallig in Istanbul speel. Naast Ajax en Gala heb ik ook speciale gevoelens voor Inter Milan en Real Madrid. Met Inter won ik de Champions League en Real was mijn eerste buitenlandse avontuur. Maar Ajax leidde mij op als voetballer, daar ben ik de club dankbaar voor.”

Ondanks zijn warme gevoelens voor Ajax hoeft hij nog niet direct weg bij de topclub uit Turkije. “Bij Cim Bom voel ik wat meer de connectie met de fans en dat is wat het zo speciaal maakt. Ik ben gelukkig en mij familie ook. Voor mijn part speel ik hier nog een paar jaar. Op dit moment speel ik hier al vier jaar, het gaat allemaal zo snel.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/sneijder-zou-terug-kunnen-naar-ajax/