Veltman: 'We hebben redelijke zaken gedaan'

Bron: www.ajaxlife.nl

De Ajaxfans waren echt top, weet Veltman. © Pro Shots

Het is switchen tussen tevredenheid en teleurstelling na 2-2 tegen Celta de Vigo. Een gelijkspel is niet verkeerd in de op papier lastigste wedstrijd, maar als je met 2-1 voorstaat vlak voor tijd, moet je de drie punten over de streep trekken. En dus weet Joël Veltman niet zo goed hoe hij zich moet voelen momenteel.

“Mentaal ben je misschien de verliezer omdat je twee keer op voorsprong komt,” zo stelt de verdediger. “Maar omdat het in de andere wedstrijd (Standard Luik - Panathinaikos, red.) ook 2-2 werd, hebben we wel goede zaken gedaan,” zo vertelt hij aan Ajax Life.

Veltman speelde een prima wedstrijd en vocht mooie duels uit met de rappe Pistone Sisto. Even verwachtte hij een zeer lastige avond door een vroege gele kaart.

“Ik keek naar het scorebord en zag dat er pas iets van 25 minuten gespeeld waren. Het is nooit lekker om zo snel een kaart te pakken. Dan moet je oppassen en mis je in sommige duels die paar procent extra. Gelukkig was het niet zo dat Celta mij begon te zoeken door steeds via de linkerkant aan te vallen.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=20624