Ziyech: “Zonde dat ik wedstrijden bij Ajax moet missen”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Hakim Ziyech laat zich, na een stroef begin, steeds meer gelden bij Ajax. De Ajacied is al bijkans onmisbaar, maar toch zal Ajax het na de winterstop enkele weken zonder de 23-jarige Marokkaans international moeten stellen.

Volgend kalenderjaar tussen 14 januari tot en met 5 februari wordt de Afrika Cup afgewerkt en Ziyech zal daar ook van de partij zijn. In de periode speelt Ajax de competitiewedstrijden tegen PEC Zwolle (uit), FC Utrecht (uit), ADO Den Haag (thuis) en Roda JC (uit). “Natuurlijk is het zonde dat ik wedstrijden bij Ajax moet missen”, zegt Ziyech in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Maar dat wist ik toen ik de keuze voor Marokko maakte, dan moet je er ook niet over klagen. Na de wedstrijd tegen PSV, de laatste voor de winterstop, gaat de knop om. Vanaf dan ga ik me pas focussen op het toernooi. Hopen Ajax-fans dat we veel verliezen en snel terugkeren? Ik snap het, maar ik kan er niet aan meewerken.” Ajax zal in die periode hoogstwaarschijnlijk ook Bertrand Traoré (Burkina Faso) en André Onana (Kameroen) moeten missen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/10/22/ziyech-zonde-dat-ik-wedstrijden-bij-ajax-moet-missen/