[Update] Sinkgraven fit, Viergever twijfelgeval

Bron: www.ajaxshowtime.com

Daley Sinkgraven lijkt op tijd fit te zijn voor het Europa League-duel met Celta de Vigo van aanstaande donderdagavond (21:05 uur). De gelegenheidsback was herstellende van een voetblessure, maar trainde dinsdagmiddag alweer volledig mee met de groep. Ook Nemanja Gudelj is weer hersteld van zijn griep. Dit meldt het ANP.

Of Sinkgraven in de basis zal staan is nog maar de vraag. Met Mitchell Dijks heeft trainer Peter Bosz nog een vervanger achter de hand. Dijks verloor dit seizoen zijn plek aan de creatieve middenvelder, maar was zijn trainer daar toch erg dankbaar voor.

Nemanja Gudelj zal naar alle waarschijnlijkheid niet in de basis starten aanstaande donderdag. De middenvelder is zijn plek op het middenveld verloren sinds de komst van Hakim Ziyech. De Serviër kon in het uitduel met de Spanjaarden nog wel rekenen op een basisplaats. Dit had echter te maken met de afwezigheid van Lasse Schöne.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/100167/update-sinkgraven-fit-viergever-twijfelgeval