Jeugdspeler Hamid Abdulla vorige week op proef bij Ajax

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Ajax heeft vorige week de vijftienjarige jeugdspeler Hamid Abdulla op proef gehad. De aanvaller komt nu nog uit voor de Zweedse club BK Olympic.

Abdulla zou volgens 24 Malmö, naast Ajax, in de belangstelling staan van FC Groningen en Malmö FF. “Hij is in zijn leeftijdscategorie één van de grootste talenten van Zweden”, zegt zaakwaarnemer Nima Modyr over zijn cliënt Abdulla. “Hij heeft een week stage gelopen, maar Ajax bekeek hem ook al meerdere keren in Zweden. Ze vonden het tijd om hem een keer uit te nodigen.” Ajax-scout John Steen Olsen zou daarin een grote rol hebben gespeeld. “Hij is er vijf dagen geweest en heeft getraind met B1”, gaat Modyr verder. “De spelers waren dus een beetje ouder, maar hij heeft zich kunnen tonen met zijn inzicht en goede techniek. We laten dit nu even bezinken, gaan het bespreken met Hamids familie en we zullen praten met Ajax over wat zij ervan vonden. We zullen zien wat er gebeurt.'”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/11/09/jeugdspeler-hamid-abdulla-vorige-week-op-proef-bij-ajax/

Gegevens