Onana koos bewust voor Ajax: ‘Ook Chelsea en Arsenal hadden interesse’

Bron: ajaxfanzone.nl

Andre Onana maakte twee jaar geleden de overstap van Barcelona naar Ajax en dat is een bewuste keuze geweest, zo laat de doelman weten tegenover Elf Voetbal. Ook Chelsea en Arsenal toonden interesse maar klopten tevergeefs aan bij de doelman uit Kameroen.

‘Natuurlijk moest ik er goed over nadenken toen Ajax interesse toonde want ik zat uiteindelijk bij het grote Barcelona. Echter is deze stap alleen maar goed geweest voor mijn ontwikkeling en het gegeven dat men bij Ajax jonge spelers een kans geeft is wel bewezen. Ik moest even wachten op mijn kans maar directeur Van der Sar hield mij rustig en zei steeds dat het goed ging komen. Chelsea en Arsenal toonden toentertijd ook interesse  maar ik geloofde niet dat ik daar aan spelen zou toekomen. Momenteel staat de verdediging goed en verdient het hele elftal een compliment en niet alleen ik omdat ik vaak mijn doel schoon weet te houden. Onze keeperstrainer Carlo L’Ami zegt altijd, André, ik weet dat het niet makkelijk is, maar je móét voor de clean sheet gaan. Hij heeft het er ingepompt’.

Bron: Elf Voetbal

Likes(126)Dislikes(0)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/03/02/onana-koos-bewust-voor-ajax-ook-chelsea-en-arsenal-hadden-interesse/

Gegevens