‘Riedewald is op weg naar de uitgang’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nadat eerder Riechedly Bazoer en Anwar El Ghazi geen genoegen konden nemen met een plek op de reservebank, lijkt ook voor Jaïro Riedewald de maat nu vol zo meldt De Telegraaf

Het contract van de van origine centrale verdediger loopt tot medio 2020. Maar volgens de ochtendkrant zou hij dit contract niet gaan uitzitten. Bosz gunt hem tot nu toe nog weinig speeltijd en dat zou er toe hebben geleid dat Riedewald op weg naar de uitgang is. De speeltijd wie de verdediger tot nu toe kreeg was door het uitvallen van Nick Viergever en Daley Sinkgraven.

Het 20-jarige talent zit niet bij de selectie voor het cruciale duel met FC Kopenhagen. De kritiek op Bosz lijkt hierdoor toe te nemen, nadat hem eerder al werd verweten te weinig spelers uit de eigen jeugdopleiding een kans te geven. De Telegraaf gaat dus voor een vertrek, of zou de jongeling door Peter Bosz worden gespaard aangezien hij aangaf geen spelers op 80% mee te willen nemen. Riedewald raakte namelijk in de voorbereiding op het duel met FC Groningen nog geblesseerd aan zijn lies.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/jairo-riedewald-is-zat/