Viergever: “Moeten winnen als we nog kampioen willen worden”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Nick Viergever speelde eergisteren zijn tweede interland. Een mooie beloning voor de 27-jarige verdediger van Ajax. Aanstaande zondag staat de Ajacied in het veld tegen Feyenoord. De Amsterdammers moeten in de eigen Arena winnen om nog een kans te maken op de titel.

“Het wordt cruciaal. Wij moeten winnen als we nog kampioen willen worden met Ajax, anders wordt het gat te groot. We hebben het uiteraard ook over de Klassieker gehad. We dolden wat met elkaar, dat is alleen maar leuk. Maar we hadden het er ook over hoeveel er op het spel staat. Het wordt een mooie wedstrijd”, zegt Viergever tegen Nu.nl. Viergever is blij met zijn seizoen en met zijn huidige trainer bij Ajax. “De komst van Bosz is goed voor me geweest. Hij heeft vertrouwen in me en zijn opvattingen over het spel staan dicht bij de manier waarop ik het voetbal wil beleven. Ik wil vooruit verdedigen en altijd het spel maken, zoals we bij Ajax laten zien. Daar geniet ik van.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2017/03/30/viergever-moeten-winnen-als-we-nog-kampioen-willen-worden/

Gegevens