‘Internazionale wil Tete verlossen van reserverol bij Ajax’

Bron: ajaxfanzone.nl

Het lijkt steeds onwaarschijnlijker dat Kenny Tete aankomend seizoen nog te bewonderen is in de Johan Cruijff Arena. De speler die het in het afgelopen seizoen moest doen met een reserverol lijkt nu definitief te hebben gekozen voor een transfer.

Afgelopen week bereikten Ajax en Galatasaray een overeenkomst maar Tete zelf voelde weinig voor een overgang naar Istanbul. Volgens de grote Italiaanse media, waaronder de krant Corriere dello Sport, heeft Tete besloten dat hij na de zomer voor Internazionale wil spelen in het Giuseppe Meazza-stadion. Zaakwaarnemer Mino Raiola zou inmiddels diverse gesprekken hebben gevoerd met de club uit Milaan en heeft een positief gevoel achtergelaten bij Tete en zijn management. Mocht het tot een akkoord komen dan kan Ajax plots een probleem hebben want ook Joël Veltman heeft te kennen gegeven dat hij wel wat voelt voor een zomerse transfer. Mochten beide spelers vertrekken dan verliest Ajax niet alleen zijn eerste rechtsback, maar ook zijn tweede.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/06/17/internazionale-wil-tete-verlossen-van-reserverol-bij-ajax/

Gegevens