Jansen: 'Transfers nabij voor Tete en Dijks'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Freek Jansen van Voetbal International meldt zondag dat Mitchell Dijks en Kenny Tete dichtbij transfers zijn. Het duo gaat niet mee op trainingskamp en dat heeft maar één reden: hun toekomst ligt niet bij Ajax.

Voor Dijks is veel interesse uit Engeland, zo stelt Jansen. Naar verluidt is Birmingham City geïnteresseerd. Veel gegadigden willen Tete inlijven, maar Olympique Lyon is het meest concreet. Tegen de Fransen speelde Tete in met name de thuiswedstrijd in de halve finale van de Europa League een geweldige wedstrijd.

Ook Heiko Westermann is dichtbij zijn transfer naar Austria Wien. Zo vertrekken er binnen afzienbare tijd drie verdedigers bij Ajax. De Amsterdamse club wil sowieso een links- en een rechtsback. Voor die posities komen nu alleen Joël Veltman, Daley Sinkgraven en Deyovaisio Zeefuik in aanmerking. Ook Nick Viergever en Jairo Riedewald kunnen de linkerflank bestrijken. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/105855/jansen-transfers-nabij-voor-tete-en-dijks