Jong Ajax klaart voor rust klus in Oss

Jong Ajax heeft een makkelijke overwinning geboekt bij FC Oss. In Brabant werd het door goals van Dani de Wit, Mateo Cassierra en Noussair Mazraoui nog voor rust 0-3. Dat was ook de eindstand.

De beloften, met Daley Sinkgraven, Carel Eiting en Mateo Cassierra onder meer n de basis, begonnen ontketend aan het uitduel in Oss. Al na acht minuten was het immers 0-2. Met een puike steekbal bediende Dennis Johnsen Noussair Mazraoui, die niet zelfzuchtig was, breed legde op Dani de Wit, die zo zijn eerste goal in het betaald voetbal kon scoren.

Een paar minuten later was het weer raak. De bal hing in de lucht rondom het zestienmetergebied, Cassierra nam de bal uitstekend aan, waarna de Colombiaan hard binnenschoot. De goede start bleek een opmaat voor een goede eerste helft, waarin Jong Ajax de wedstrijd tegen toch de nummer vier van de Jupiler League geheel controleerde.