Ajax Life 6: Kluivert, klassieker, Panini, Eberhard, ledenpanel

Bron: www.ajaxlife.nl

De cover van Ajax Life 6. Zit jouw favoriete Ajacied ertussen? © Ajax Life

Met de zware interlandperiode achter de rug is het de hoogste tijd om het over Ajax te hebben. Deze vrijdag valt de zesde Ajax Life-krant van het seizoen op de mat van onze leden. Daarin onder andere een interview met Justin Kluivert, de naderende klassieker een portret van Jeroen Verhoeven en voetbalmoeder Ellen Dikker.

Naast alle serieuze zaken hebben we in deze editie een speciale cover samengesteld waar je waarschijnlijk wel wat langer naar kijkt dan normaal. Ajax Life 6 wordt opgesierd met 63 (!) retro-plaatjes van Ajacieden. Een subjectieve selectie, samengesteld uit een paar honderd Ajaxportretten, uitgebracht door Panini in de periode 1978 – 2005. Laat ons vooral weten wie er volgens jou absoluut niet op deze cover had mogen ontbreken.

Verder staan we stil bij de sportieve stand van zaken rondom het eerste elftal. Moeten we ons als fans zorgen maken in aanloop naar de eerste klassieker van het seizoen? Daarover gesproken: de traditionele quiz staat ditmaal volledig in het teken van de kraker die op 22 oktober in De Kuip gespeeld wordt.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=22642