TG: 'Ajax wil De Jong vastleggen tot 2022'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax wil er alles aan doen om Frenkie de Jong langer aan zich te binden. De talentvolle middenvelder staat nu nog tot medio 2019 onder contract, maar kan met terugwerkende kracht (1 juli 2017) een nieuw contract tot de zomer van 2022 gaan tekenen. Dit bevestigen bronnen rondom de Amsterdamse club aan De Telegraaf.

Het officiële aanbod van Ajax is opvallend, omdat De Jong onlangs zelf nog liet weten de contractbesprekingen liever voor zich uit te schuiven. De twintigjarige middenvelder dacht een betere onderhandelingspositie te hebben wanneer hij zich vast in de basis zou hebben geknokt.

Het voorstel van Ajax loopt daarmee vooruit op de basisplek van De Jong, die tegen Willem II opnieuw op de bank begon. Op het middenveld heeft De Jong bij Ajax behoorlijke concurrentie. De laatste weken kiest trainer Marcel Keizer voor Lasse Schöne, Donny van de Beek en Hakim Ziyech, waardoor naast Frenkie de Jong ook Siem de Jong op de bank zit.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/108211/tg-ajax-wil-de-jong-vastleggen-tot-2022