Ziyech geeft signaal af: ‘Volgend jaar wil ik Champions League spelen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Hakim Ziyech heeft in een interview met De Volkskrant een signaal afgegeven wat hij komend seizoen en het jaar daarop wil bereiken. De middenvelder wil stappen maken en als dat niet bij Ajax kan, dan maar elders.

‘Mijn hoofddoel is om dit jaar kampioen te worden met Ajax en volgend seizoen wil ik in de Champions League spelen en als dat niet bij Ajax kan dan maar elders. Ik wil stappen maken, dat steek ik niet onder stoelen of banken. Momenteel zijn we als ploeg nog te slordig maar ik zie wel een stijgende lijn, net als vorig seizoen. De hele situatie met Nouri heeft ook enorm veel impact gehad op de groep waarbij ik zelf nergens zin in had, niet in trainen, niet in wedstrijden, helemaal niets, en dan loop je achterstand op. Mensen beseffen die impact niet, onderschatten het en als ik zie hoe sterk zijn familie is dan denk ik waar maak je je nog druk om Hakim’.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/10/30/ziyech-geeft-signaal-af-volgend-jaar-wil-ik-champions-league-spelen/

Gegevens

Onderwerpen: Champions League, Kampioen
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax