Meuwese: 'Wilde geen prof meer worden'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jarenlang ging hij naar school, wachtte hij ongeduldig op het Ajax-busje en knalde hij door de jeugdopleiding van Ajax. Daar kwam afgelopen zomer echter plots een einde aan. Terence Meuwese vertrok nog wel van Ajax naar FC Groningen, maar besloot al na een maand in het hoge noorden te stoppen met keepen op topniveau. In gesprek met Ajax Showtime geeft hij zichzelf nu bloot over zijn redenen om te stoppen en de belangrijke rol die zijn laatste jaar bij Ajax daarin speelde.

Met een grote glimlach schuift de goalie aan voor het interview, want Meuwese zit lekker in zijn vel. Hij keept inmiddels bij de Koninklijke HFC in Haarlem en verdient overdag zijn geld in de horeca. Een heel ander leven dan een paar maanden geleden, vlak voordat hij besloot te stoppen. ‘Het was de bedoeling om bij Groningen te gaan voetballen en dat te combineren met een opleiding Psychologie, maar ik heb nu een tussenjaar. Het waren pittige jaren, dus het is wel lekker om even een jaar te relaxen’, zegt hij er zelf over.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/108559/meuwese-wilde-geen-prof-meer-worden