Ajax wil contract van Kluivert snel verlengen

Bron: www.ajaxshowtime.com

Als het aan Ajax ligt, dan zet Justin Kluivert snel zijn handtekening onder een contract tot de zomer van 2021 of 2022. De Telegraaf meldt dat de club de huidige verbintenis graag wil openbreken en verlengen.

Het huidige contract van Kluivert loopt nog tot de zomer van 2019 en dus is er haast geboden. Volgens de clubfilosofie bij Ajax moet een speler met een eenjarig contract namelijk verlengen of vertrekken. De pas achttienjarige Kluivert beschikt nu nog over een contract dat hij tekende als jeugdspeler in B1. Het talent zou binnenskamers al hebben laten weten dat hij zijn krabbel gaat zetten.

Kluivert, die zaterdag tegen NAC Breda goed speelde als vervanger van Amin Younes, is niet de enige in de familie die een contract kan tekenen. De Telegraaf meldt dat broertje Ruben Kluivert (momenteel speler van AFC O17) in de belangstelling staat van AZ en Vitesse. In Alkmaar kan hij een stage lopen, bij Vitesse zou zelfs al een contract klaarliggen. De centrale verdediger zou zelf een voorkeur hebben voor AZ.

 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/108635/ajax-wil-contract-van-kluivert-snel-verlengen

Gegevens