Jong Ajax sluit succesjaar af met monsterzege

Jong Ajax heeft het jaar 2017 vrijdagavond op een overtuigende wijze weten af te sluiten. De ploeg, die onder leiding stond van Winston Bogarde, kreeg FC Volendam op bezoek en maakte daar na rust korte metten mee. Het werd 7-0 op De Toekomst.

Ajax begon iets beter dan Volendam, maar niet top aan de wedstrijd. Hierna echter, volgde twee opeenvolgende grote kansen voor de bezoekers. Even later kreeg de ploeg van Winston Bogarde een grote mogelijkheid via Mateo Cassierra en Dennis Johnsen, maar ondanks dat bleek het eerste halfuur een tamme bedoeling. Enkele minuten voor tijd was het toch raak voor de Amsterdammers. Cassierra werd diep gestuurd, faalde niet en scoorde zo op slag van rust de 1-0. Meteen erna was het bijna weer raak. Mitchel Bakker gaf een voorzet na een mooie actie, maar diezelfde Cassierra kopte op de paal. Rust.