VDBeek noemt ontbreken van midweekse wedstrijden ‘klote’

Bron: www.ajaxlife.nl

Andy van der Meijde stuurde zijn bolide ditmaal richting Nijkerkerveen, waar Donny van de Beek bij de voormalig buitenspeler instapte. Je weet dan op voorhand al: dat levert mooie beelden en verhalen op.

Wij zijn groot fan van Andy en zijn taxiritten. Je ziet spelers simpelweg ontdooien in de rubriek ‘bij Andy in de auto’. Andy stelt de vragen die anderen niet stellen en is simpelweg ‘one of the guys’. Het is fijn om naar te kijken en ook de rit met Donny is vermakelijk kijkvoer.

Van de Beek vertelt in de bijrijdersstoel onder meer over de trainingen onder Erik ten Hag. “We trainen wel wat langer dan voorheen ja. Ook best wel vaak twee keer per dag. Dat zijn niet altijd voetbaltrainingen, soms ook krachttrainingen of iets anders.”

De reden dat er meer getraind kan worden is overigens wel vrij pijnlijk, vindt Van de Beek zelf ook. “We hebben geen doordeweekse wedstrijden, dus er is meer tijd om te trainen.” De middenvelder noemt het ontbreken van Europees voetbal onomwonden “klote”. “Maar ja, dat hebben we zelf verprutst.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=23613