Ten Hag: “Belangrijk om het seizoen op een juiste manier af te sluiten”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Erik ten Hag en Matthijs de Ligt hebben donderdagmiddag kennisgemaakt met de pers in Dubai. Samen met oud-Feyenoorder Hossam Ghaly en de trainer van Al-Ahly, El-Badry, werd er vooruit gekeken op het oefenduel van vrijdag. De Ligt en Ten Hag zijn in ieder geval blij om het seizoen af te sluiten in Dubai.

“Het is een eer om hier te zijn. We hebben het naar onze zin en hopen op een lekkere wedstrijd morgen”, aldus Matthijs de Ligt die de persconferentie opende. Ook Ten Hag ziet de waarde van de trip naar Dubai in. “Het is belangrijk voor ons om het seizoen op een juiste manier af te sluiten. Daarnaast is deze trip ook goed voor de toekomst, want we hebben veel jonge jongens bij ons.”

Hossam Ghaly gaat na twaalf jaar weer een wedstrijd spelen tegen Ajax. De 36-jarige middenvelder van Al-Ahly speelde drie seizoenen voor Feyenoord en weet dat de confrontaties tegen de Amsterdammers bijzonder zijn. “Het is voor mij niet zomaar een vriendschappelijke wedstrijd. Als speler van Feyenoord weet ik hoe de wedstrijden tegen Ajax zijn. Het zal een derby worden.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/129436-2/

Gegevens