Emanuelson over Labyad: “Er is bij Ajax geen speler met deze kwaliteiten”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Urby Emanuelson heeft in gesprek met De Telegraaf zijn mening geuit over een mogelijk vertrek van ploeggenoot Zakaria Labyad naar Ajax. De oud-Ajacied is lovend over de aanvallende middenvelder en denkt dat hij Ajax beter kan maken.

“Zakaria is een op en top prof. Iemand die altijd volle bak gaat, strijd levert en af en toe ook een tikkeltje smerig kan zijn,” aldus Emanuelson. “Ik denk dat er bij Ajax geen speler is met precies deze kwaliteiten. Ik denk dat hij daarin onderscheidend is ten opzichte van de rest.” De 31-jarige allrounder van FC Utrecht sprak al met Labyad over een volgende stap in zijn carrière. “Zakaria is de afgelopen weken naar mij toegekomen om te overleggen en heeft me ook veel vragen gesteld,” geeft hij aan. “Kijk maar naar deze wedstrijd. Hoewel hij misschien niet geweldig in de wedstrijd zit, prikt hij wel weer twee goals binnen. In de competitie heeft hij twaalf goals gemaakt en acht assists gegeven. Dat is een bijzondere kwaliteit.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/emanuelson-over-labyad-er-is-bij-ajax-geen-speler-met-deze-kwaliteiten/