Ontspannen Ziyech bij Andy in de bolide

Bron: www.ajaxlife.nl

Andy van der Meyde ging weer op pad met zijn bolide. Deze keer had de oud-Ajacied een plekje in de bijrijdersstoel vrijgemaakt voor Hakim Ziyech. De twee bespreken het turbulente jaar van de middenvelder en blikken vooruit op het WK waar Ziyech met Marokko actief zal zijn.

“Je woont hier mooi, staat het huis nu in de verkoop,” slaat Andy gelijk toe als Ziyech instapt. Van der Meyde doelt natuurlijk op een waarschijnlijke verhuizing naar het buitenland. Ziyech kan er wel om lachen, maar gaat er verder niet serieus op in.

Toch probeert Andy het nog een keer. “Parla Italiano?” vraagt hij lachend aan Ziyech of hij al een woordje Italiaans spreekt. “Ik weet nog van niks. Pas na het WK ga ik kijken of er dingen spelen. Mijn voorkeur gaat wel uit naar een vertrek,” antwoordt Ziyech.

De twee hebben sowieso wel een leuke tijd in de auto, zoals je ziet in bovenstaande video. Ziyech oogt ontspannen en laat een andere kant zien van de speler die voor de camera nog wel eens een bepaalde houding aanneemt. Bij Andy is de sfeer relaxed. Voetballers onder elkaar.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=24072

Gegevens