Vince Gino Dekker: “De sfeer bij Ajax was vaak kil”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Vince Gino Dekker doorliep de hele jeugdopleiding bij Ajax, maar brak door blessures nooit door. Ajax besloot zijn aflopende contract niet te verlengen, AZ hapte gretig toe en kon Dekker transfervrij naar Alkmaar halen. De linksbuiten tekende voor twee seizoenen in Alkmaar, met een optie voor nog een jaar. In een interview met De Stentor geeft de 21-jarige aanvaller uit te kijken naar zijn periode in Alkmaar.

“Feestje, gezelligheid, Nederlandse zanger; ik ben erg gehecht aan een goede sfeer. Bij Ajax was die er niet altijd,” aldus Dekker. “Ik ben de club ontzettend dankbaar voor alles hoor, maar de sfeer was er wel vaak kil. Tijdens mijn blessure heeft er nooit iemand naar me omgekeken van Ajax.”

Dekker zal Ajax wel gaan missen. “Vooral de jongens met wie ik jaren heb gespeeld. En ik vind het vreselijk dat ik net niet het eerste heb gehaald, al was ik er dichtbij. Helaas raakte ik toen geblesseerd. Ajax is voor nu een gesloten boek. Ik ga alles geven voor AZ, daar heb ik heel veel zin in.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/de-sfeer-bij-ajax-was-vaak-kill/