‘AS Roma verhoogt bod op Kluivert wegens Engelse concurrentie’

Bron: ajaxfanzone.nl

AS Roma gaat het bod op Justin Kluivert nog eens verhogen, zo weten het Italiaanse Sportitalia en Corriere dello Sport te melden. reden is dat ook Liverpool en Tottenham Hotspur de negentienjarige vleugelaanvaller in het vizier hebben en wel bereid lijken om aan de eisen van Ajax (naar verluidt 25 miljoen) te voldoen. Het bod dat AS Roma nu heeft uitgebracht bij Ajax bedraagt totaal vijftien miljoen euro. De Romeinen willen een vast bedrag van acht miljoen betalen voor Kluivert, dat door bonussen dus nog kan oplopen. Door de Engelse concurrentie heeft AS Roma de variabelen verhoogd tot twaalf miljoen. Zodoende kan Ajax maximaal twintig miljoen overhouden aan een vertrek van Kluivert naar Rome.

Het contract van Kluivert loopt nog maar één seizoen door tot medio 2019 en dus lijkt verkoop nu het beste. AC Milan en Juventus zouden ook nog nadrukkelijk geïnteresseerd zijn in de aanvaller.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2018/06/03/as-roma-verhoogt-bod-op-kluivert-wegens-engelse-concurrentie/