Fischer dacht dat hij beter zou worden dan Ajax

Bron: www.ajaxlife.nl

Er komen altijd goede teksten uit de mond van Fischer. © Pro Shots

Viktor Fischer is een bijzonder joch. Dat bedoelen we in de goede zin van het woord. Hij was soms een beetje een aparte vogel, maar zeker niet bang om zichzelf uit te spreken. In veel dingen was hij de ideale Ajacied. Maar het liep net even iets anders.

De ontwikkeling van Fischer ging als een komeet, zeker in zijn eerste seizoen, maar het dipje van jaar twee bleek voor hem een flinke terugslag. Tel daar een pittige blessure aan de hamstring bij op en dan kan tegenslag zomaar funest zijn.

Met Fischer kwam het bij Ajax niet meer goed, maar gelukkig heeft hij de zaken weer onder controle. De Deen koos ervoor om na de winterstop aan de slag te gaan bij FC Kopenhagen, was bij zo’n twintig goals betrokken en speelde zichzelf in de WK-selectie.

Bovendien beschikt de nog altijd pas 23-jarige Fischer over een gezond stel hersens, waardoor hij op interessante wijze kan terugblikken op wat er allemaal is gebeurd. “Ik dacht: ik ben beter dan Ajax en maak over een paar jaar de stap naar de top,” vertelt hij in het tv-programma ‘De Denen van Perez’.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=24156