Defensief kwetsbaar Ajax verliest opnieuw

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft het oefenduel met Walsall FC met 2-0 verloren. De Amsterdammers waren over het geheel gezien voetballend de betere ploeg, maar dat wist men niet om te zetten in doelpunten. Verdedigend was het andermaal uiterst kwetsbaar bij de ploeg van Erik ten Hag en zo ging de laatste oefenwedstrijden voor Sturm Graz verloren.

FT | Walsall FC - Ajax (2-0)Ajax begon aan de bal vrij overtuigend aan de wedstrijd, met Ryan Gravenberch direct in een dominante rol. De Amsterdammers combineerden en troffen ook al vroeg in de wedstrijd de lat. Kasper Dolberg versierde een vrije trap op een aardige positie, waarna Siem de Jong de bal opeiste. De routinier trapte de bal prachtig, maar trof de lat. Toch liet ook Walsall zich gelden. Verdedigend klopte het niet altijd even goed bij Ajax en dus ontstonden er door dekkingsfouten wat kansen. De defensie kwam meerdere malen goed weg.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/114004/defensief-kwetsbaar-ajax-verliest-opnieuw