Ajax treft Standard Luik in derde voorronde CL bij winst op Sturm Graz

Bron: ajaxfanzone.nl

Indien het Ajax lukt om Sturm Graz te verslaan over twee wedstrijden zal het in de derde voorronde van de Champions League uitkomen tegen het Belgische Standard Luik. Dat heeft maandagmiddag de loting van de UEFA bepaald. De heenwedstrijd wordt in Luik gespeeld op dinsdag 7 augustus of woensdag 8 augustus, terwijl de return een week later zal zijn. De exacte speeldata worden later pas bekend gemaakt.

Twee seizoenen geleden kwamen Ajax en Standard Luik elkaar ook al tegen in Europees verband. In de groepsfase van de Europa League speelden beide ploegen tegen elkaar. In Amsterdam wist Ajax met 1-0 te winnen door een doelpunt van Kasper Dolberg, terwijl het in Belgiƫ uiteindelijk 1-1 werd. Anwar El Ghazi maakte toen het enige doelpunt van Ajax.

Gisteren verloor Standard Luik in de Belgische supercup-finale met 2-1 van Club Brugge. Edmilsson Junior scoorde voor Standard vlak na rust de 2-1.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2018/07/23/ajax-treft-standard-luik-in-derde-voorronde-cl-bij-winst-op-sturm-graz/