Ajax verslaat Sturm Graz ook in eigen huis

Standard Luik is de volgende tegenstander van Ajax nadat het Sturm Graz met 1-3 verslagen heeft. Ajax was net zoals in Amsterdam sterker dan de gastheren. De zogenaamde storm van Sturm Graz bleek achteraf maar een briesje. Dat het maar 1-3 geworden was kan Ajax zich wel aanrekenen want waren alle kansen benut dan was de winst veel groter geweest maar dat maakt voor het eindresultaat niet uit. Vlak voor rust was het eindelijk raak voor Klaas-Jan Huntelaar want Neres gaf vanaf rechts hoog voor, Huntelaar controleerde de bal op de borst en hij volleerde met de buitenkant van de rechtervoet keurig raak. André Onana had het erg rustig vandaag want het enige wapenfeit van de Oostenrijkers in de eerste helft was een keihard afstandsschot van Stefan Hierländer maar de doelman werkte deze bal met één hand over de lat.

Bekijk hier ons fotoverslag van deze wedstrijd!