Ajax houdt slechte reeks in oefenpotjes vol tegen Wolfsburg

Bron: www.ajaxlife.nl

Dit keer wel een basisplaats voor Van de Beek. © Pro Shots

Het wil deze zomer nog niet zo vlotten met Ajax als er een oefenwedstrijd op het programma staat. Dit keer werd met 0-3 verloren van Vfl Wolfsburg. Beide ploegen ontmoetten elkaar achter dichte deuren, wat Erik ten Hag de kans gaf om diverse wisselspelers ritme te laten opdoen.

Ajax won de twee officiële wedstrijden die het seizoen tot dusver telt, maar vriendschappelijk werd slechts gewonnen van ploegen die op een veel lager niveau acteren. Zodra de tegenstand enigszins serieuze vormen aanneemt, volgt er een nederlaag.

Is dat zorgelijk? Hmm, mwah. Er stonden tegen Wolfsburg toch echt namen als Kristensen, Blind, Van de Beek en Labyad op het formulier van de opstellingen, maar Lamprou kreeg op het terrein van Only Friends in Amsterdam-Noord misschien wel het meeste werk van allemaal te doen...

Het kon niet uitblijven of dat ging een keer fout en inderdaad, na een uur spelen was het raak voor de nummer zestien van de Bundesliga van vorig seizoen. Blind en Lamprou kwamen in botsing, waarna de Duitsers de bal plotseling in het net wisten te krijgen.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=24491