Tadic schenkt Ajax vanaf de strafschopstip drie punten!

Bron: www.ajaxlife.nl

We zijn vooral opgelucht dat Ajax zijn eerste driepunter binnen heeft. We hopen dat er nog vele volgen, want dan kunnen we dit seizoen volop wallpapers maken. De eerste wallpaper met een logootje van de eredivisie is een feit. Dit alles dankzij Dusan Tadic, die een penalty benutte!

Om dit seizoen inderdaad volop wallpapers te kunnen maken, moet er wel iets veranderen. Het spel van Ajax bedoelen we uiteraard, want na een hoopvol begin zakt het niveau tijdens VVV-uit soms naar een bedenkelijk niveau.

Gelukkig kunnen scheidsrechters sinds kort terugvallen op de VAR, anders was de avond misschien wel zonder juichen voorbij gegaan. Dat moet dus anders en beter. We zijn nu vooral opgelucht. Die belangrijke eerste driepunter is binnen.

Hopelijk volgen er meer, hopelijk volgen ze snel. Er breken alvast wat belangrijke weken aan. En een beetje afwisseling zou stiekem ook best fijn zijn. Want hoe blij we ook zijn met Tadic die een penalty benut, we wisselen het graag een beetje af.

Het is wel zo leuk als je telkens een verse wallpaper om je telefoon kunt installeren. Dat mag je met deze ook doen, hij is ervoor gemaakt!

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=24597

Gegevens