Ajax O19 en O17 winnen eerste competitiewedstrijd

Dit was het livetopic voor de jeugdwedstrijden van Ajax op zaterdag 1 september. Ajax O15 verloor thuis van PSV. Vervolgens wonnen Ajax O17 en Ajax O19 van respectievelijk FC Utrecht en Willem II.

FT | Ajax O15 - PSV O15 (0-2)Ajax O15 heeft zaterdagmiddag de eerste competitiewedstrijd van het seizoen verloren. In eigen huis leed men een 0-2 nederlaag tegen PSV O15.De Amsterdammers hadden voor rust het betere van het spel, maar doelpunten bleven uit. De jonge talenten waren dreigend, maar de laatste pass wilde net niet lukken. Ook na rust was Ajax via Julian Rijkhoff en Divaio Bobson gevaarlijk, maar gescoord werd er niet. PSV deed dat wel, nadat de bal uit een vrije trap niet goed kon worden weggewerkt. Uit een counter kwamen de Eindhovenaren vervolgens ook nog op 0-2, waarmee de eindstand ook bereikt werd.Opstelling Ajax O15: Setford; Gooijer, Camara, Viereck (Brussee 60'), Aning (Doest 68'); Jansen (Klaasen 51'), Brandes, Bobson (Banel 56'); Sarfo, Rijkhoff (Charid 68'), Chourak.Wissels Ajax O15: Brussee, Doest, Klaasen, Banel, Charid.Doelpunten:0-1 PSV (46')0-2 PSV (68')