De Jong maakt indruk in Oranje bij afscheidswedstrijd Sneijder (Incl foto’s)

Bron: ajaxfanzone.nl

Frenkie de Jong heeft donderdagavond zijn debuut gemaakt in het Nederlands Elftal tijdens de afscheidswedstrijd van Wesley Sneijder. In de Johan Cruijff Arena liet de Ajacied zich gelijk gelden nadat hij in de tweede helft in het veld was gekomen. De Jong gaf een assist op Depay die de 1-1 scoorde en later ook de winnende 2-1.

De wedstrijd tegen Peru stond natuurlijk in het teken van het afscheid van Wesley Sneijder en de voormalig Ajacied kreeg bij zijn wissel in de tweede helft een staande ovatie in de Johan Cruijff Arena. Sneijder speelde in totaal 134 interlands en heeft het boek als international nu definitief gesloten. De Jong genoot na afloop van de wedstrijd. ‘Ik speel om de week in de Johan Cruijff Arena. Dat maakt het wel makkelijker maar ik heb nog een kwartier met Wesley kunnen voetballen en dat was super. Maar dit was pas mijn eerste helft bij Oranje. Ik moet nog even wennen’.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2018/09/07/de-jong-maakt-indruk-in-oranje-bij-afscheidswedstrijd-sneijder-incl-fotos/

Gegevens

Tags: Nieuws
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff