Dolberg start in de basis bij Jong Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

Kasper Dolberg zal vrijdagavond aan de aftrap verschijnen wanneer hij het met JongĀ Ajax opneemt tegen Go Ahead Eagles. Beide ploegen treffen elkaar in de Keuken Kampioen Divisie en dat is voor de Deen eenĀ uitgelezen mogelijkheid om ritme op te doen.

In eerste instantie stond op de planning dat Dolberg afgelopen maandag tegen Helmond Sport zijn eerste minuten zou maken na blessureleed. De spits echter, had die dag wat last van zijn knieholte en om die reden werd er toen voorzichtig gedaan.

Twee dagen later, toen Ajax 1 het opnam tegen AEK Athene, volgden de eerste speelminuten voor Dolberg alsnog. In de 78ste minuut kwam de aanvaller in de ploeg voor Neres, waarna in de punt van de aanval plaats werd gemaakt voor hem.

Volledige opstelling Jong Ajax tegen Go Ahead Eagles:Kotarski; Bakboord, Schuurs, Botman, Bakker; Pasquali, Bijleveld, De Wit; Nunnely, Dolberg, Johnsen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/115601/dolberg-start-in-de-basis-bij-jong-ajax