Veltman twijfelt over toekomst bij Ajax: ‘Misschien ga ik deze zomer wel weg’

Bron: ajaxfanzone.nl

Joël Veltman maakt na blessureleed weer deel uit van de selectie van Ajax maar of dit komende zomer ook nog het geval is weet de 27-jarige Veltman nog niet. Het contract van Veltman bij Ajax,  waar hij al zijn hele loopbaan voetbalt, loopt nog tot medio 2020.

‘Ik kijk nu niet verder dan de zomer. Ik wil zoveel mogelijk minuten maken en dan ik zie ik in de zomer wel wat ik ga doen. Als je nog een contract voor een jaar hebt, ga je meestal met elkaar rond de tafel. Het zou kunnen dat ik nog een jaar blijf, het zou kunnen dat ik eventueel weg ga. Dat weet ik niet’, zegt de verdediger, die tot zijn blessure aanvoerder van Ajax was maar nu voorlopig genoegen moet nemen met een rol als reserve. Veltman is van de huidige selectie een van de drie spelers die er in het seizoen 2012/2013 ook al bij waren toen Ajax tegen Real Madrid voetbalde in de Champions League. ‘Wij zitten in een goede vorm en Real iets minder. Dus de kansen zijn in vergelijking met toen wel iets voordeliger’, aldus Veltman.

Bron: De Telegraaf

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/01/18/veltman-twijfelt-over-toekomst-bij-ajax-misschien-ga-ik-deze-zomer-wel-weg/

Gegevens