Jong Ajax verliest van Volendam, debuut Traoré

Jong Ajax heeft maandagavond de thuiswedstrijd tegen FC Volendam met 1-3 verloren. Voor de bezoekers wist Deul een hattrick te scoren en was er het debuut van Lassina Traoré die ook wist te scoren op sportpark de Toekomst.

Jong Ajax kwam na zeven minuten op een achterstand maar het was Lassina Traoré die uit een hoekschop van Bijleveld de 1-1 tegen de touwen kopte. Jong Ajax kreeg daarna meerdere kansen op een voorsprong en het was Volendam dat gevaarlijk bleef in de counter. In de tweede helft kreeg Volendam een strafschop nadat Dest een overtreding maakte en met rood kon vertrekken. Deul maakte de 1-2 en niet veel later de 1-3 opnieuw uit een strafschop. Dit keer was Gravenberch de pineut nadat een handsbal werd bestraft met een strafschop. Vrijdag mag Jong Ajax proberen om de eerste overwinning van 2019 binnen te halen, op bezoek bij FC Dordrecht.

Opstelling Jong Ajax: El Maach, Dest, Timber, Botman, Bakker, Bijleveld, Gravenberch, Ekkelenkamp, Kühn (70. Johnsen), Traoré (61. Danilo), Lang

Bron: Ajax.nl